IN-COMPANY COACHING & TRAINING

In-Company Coaching door Sportpsycholoog Tilburg

Sportpsycholoog Tilburg verzorgt coaching en training voor high performers in sport en business. Binnen en buiten Tilburg.
 
Voor bedrijven biedt Sportpsycholoog Tilburg in-company coaching, trainingen en workshops. Om het beste resultaat te behalen, werk ik graag met programma’s op maat. Mogelijkheden zijn: groepstrainingen, individuele coaching en een combinatie daarvan. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor losse workshops. Indien gewenst kan nadruk worden gelegd op de overeenkomsten tussen werk en topsport, o.a. in mindset en prestatiedruk. Een vergelijking die vaak velen aanspreekt.

Indien gekozen wordt voor een in-company traject i.p.v. een losse training, kan er gewerkt worden aan zowel teamdoelen als individuele doelen. Vaak zullen deze elkaar aanvullen. Ik begeleid de werknemers in hun gedragsverandering en geef ze tools en vertrouwen om dit ook na het traject zelf door te zetten. 

Ik geloof dat een werknemer die fit en gelukkig is, ook beter is voor het bedrijf. Vanuit deze visie help ik graag ook jouw team en bedrijf verder. 

Over mij

Ik ben ondernemer, heb een achtergrond in de Sport- en Prestatiepsychologie en geniet ervan om anderen te helpen. Anderen helpen zichzelf te ontwikkelen was iets waar ik al vroeg mee bezig was, o.a. als hockeycoach bij HC Tilburg en als docent op Tilburg University.

Daarnaast heb ik ruime ervaring als coach in het bedrijfsleven. Zo heb ik o.a. ondernemers en managers bij multinationals geholpen met dagelijkse of maandelijkse coaching. Door mijn persoonlijke ervaring met ondernemen, prestatiedruk en burnout, kan ik me goed verplaatsen in mijn cliënten.

De thema’s persoonlijke ontwikkeling, productiviteit en geluk vind ik enorm interessant en hier ben ik dan ook dagelijks mee bezig, óók op persoonlijk vlak. Mijn gouden regels om mentaal fit te blijven en het beste uit mezelf te halen in mijn werk zijn:
+ minimaal 2 dagen per week weekend
+ buiten de spits reizen
+ baas zijn over mijn eigen agenda
+ op tijd aan mijn basisbehoeften voldoen
+ maandelijks mijn persoonlijke en zakelijke doelen scherpstellen

Waarvoor komen bedrijven bij In-Company Coaching & Training van Sportpsycholoog Tilburg?

Bedrijven komen o.a. met de volgende vragen en wensen bij Sportpsycholoog Tilburg: 

☆ Focus scherp krijgen en houden
☆ Minder stress
☆ Concentratie verbeteren
☆ Vitaliteit
☆ Meer gedaan krijgen in minder tijd
☆ Betere werk – privé balans 
☆ Time-management & task-management
☆ Werkgeluk