Persoonlijk

Samen met jouw persoonlijke sportpsycholoog of mental coach werk je aan jouw doelen.

Locatieonafhankelijk

De afspraken kunnen online plaatsvinden waar en wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt is jouw telefoon, tablet of computer en een internetverbinding.

Veilig

Videobellen gaat makkelijk en veilig via ons unieke online systeem met uitstekende beveiliging.

Online coaching

Op zoek naar een laagdrempelige manier om aan de slag te gaan met een sportpsycholoog of mental coach? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Naast de mogelijkheid om langs te komen op onze locatie, bieden wij namelijk ook online coaching. Handig, als je niet in Tilburg woont, weinig tijd hebt of regelmatig op reis bent voor je werk, trainingsstages of wedstrijden. 

Sportpsycholoog Tilburg biedt coaching en begeleiding voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen, zoals sporters en ondernemers. De werkwijze & tarieven bij online coaching zijn hetzelfde als bij een regulier traject. 

Voordelen van online coaching

Begeleiding bij mentaal sterker worden, gezonder en gelukkiger leven, productiever zijn en doelen behalen, hoeft niet altijd in de praktijkruimte plaats te vinden. Een hele goede manier om hiermee aan de slag te gaan is via online coaching.

Waarom online coaching? Er zijn vele redenen om te kiezen voor online coaching. Deze manier van coaching is makkelijk, efficiënt en veilig:

Locatieonafhankelijk

De gesprekken kunnen plaatsvinden waar jij maar wilt: thuis, op de club, op kantoor, vanuit het buitenland, etc. Het enige wat je nodig hebt is jouw telefoon/tablet en een internetverbinding. 

 

Geen reistijd

Doordat de consulten online plaatsvinden, heb je geen reistijd. Dit betekent dat je de tijd die je normaal zou besteden aan verkeer en treinen, aan nuttigere dingen kunt besteden. Met online coaching bespaar je dus kostbare tijd. Zo heb je meer tijd voor jezelf, je familie, je sport of om te investeren in jouw groei.

Geen wachttijd

Omdat je precies weet wanneer de afspraak start, weet je ook precies wanneer je je telefoon moet pakken. Dat is nóg meer tijd die je bespaart. Je hoeft daarnaast ook nooit samen met anderen in een wachtkamer te zitten!  

Geen gemiste afspraken

De afspraak kun je gemakkelijk in je digitale agenda zetten. Om te zorgen dat je de afspraken niet vergeet met jouw drukken agenda, krijg je voor aanvang nog een herinnering op je telefoon.

Efficiënt

Online consulten via videobellen zijn vaak enorm efficiënt. Omdat de manier van communiceren net wat anders is dan in een face-to-face gesprek, komt de kern vaak sneller naar voren en verlopen de gesprekken efficiënter. Hierdoor kun je in minder tijd veel meer bereiken. 

Veilig

We doen er alles aan om de online coaching veilig te houden. De consulten vinden nooit plaats via onveilige systemen zoals skype, facetime of whatsapp. In plaats daarvan maken we gebruik van een uniek systeem dat speciaal ontwikkeld is voor veilig videobellen en volledig voldoet aan de veiligheidseisen (ISO27001 normering). Met jouw persoonlijke link kom je in een unieke online spreekkamer en kun je vanaf jouw eigen telefoon/tablet/computer veilig videobellen met je coach.

 

Flexibel

Het is altijd mogelijk om één of meerdere van de afspraken in Tilburg of op locatie te laten plaatsvinden. Als je graag blended care wilt, waarbij een traject deels online (via videobellen) en deels offline (f2f) plaatsvindt, kan dat ook.

"Ik ben heel erg blij dat ik dit traject heb gedaan. Het was boven verwachting!"
Coachingstraject

info@sportpsycholoogtilburg.nl​

Online