HIGH PERFORMANCE COACHING

Coaching voor ondernemers

Ondernemen is topsport. Drive, discipline, doorzettingsvermogen en de juiste mindset zijn dan ook enorm belangrijk voor ondernemers. Wil jij een succesvolle carrière, dan moet je veerkrachtig zijn. Je moet kunnen doorgaan als het even tegenzit. 9 keer vallen en 10 keer opstaan. Dát is wat je als ondernemer moet kunnen. Als zelfstandige heb je ook enorme discipline nodig. Als eigen baas heb je vrijheid, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Er is niet alleen discipline nodig om aan het werk te gaan, maar ook om juist níet te werken. Om voldoende rust te nemen en op te laden zodat je productief kunt blijven.

Al deze dingen zijn mentale vaardigheden. Het mooie hieraan is dat ze te trainen zijn. Een sportpsycholoog kan je helpen deze mentale vaardigheden te trainen, zodat jij weerbaarder, productiever en succesvoller wordt. 

Over mij

Ik ben ondernemer, heb een achtergrond in de Sport- en Prestatiepsychologie en geniet ervan om anderen te helpen. Anderen helpen zichzelf te ontwikkelen was iets waar ik al vroeg mee bezig was, o.a. als hockeycoach bij HC Tilburg en als docent op Tilburg University.

Daarnaast heb ik ruime ervaring als coach in het bedrijfsleven. Zo heb ik o.a. ondernemers en managers bij multinationals geholpen met dagelijkse of maandelijkse coaching. Door mijn persoonlijke ervaring met ondernemen, prestatiedruk en burnout, kan ik me goed verplaatsen in mijn cliënten.

De thema’s persoonlijke ontwikkeling, productiviteit en geluk vind ik enorm interessant en hier ben ik dan ook dagelijks mee bezig, óók op persoonlijk vlak. Mijn gouden regels om mentaal fit te blijven en het beste uit mezelf te halen zijn:
+ minimaal 2 dagen per week weekend
+ buiten de spits reizen
+ baas zijn over mijn eigen agenda
+ op tijd aan mijn basisbehoeften voldoen
+ maandelijks mijn persoonlijke en zakelijke doelen scherpstellen

Waarvoor komen ondernemers bij High Performance Coaching van Sportpsycholoog Tilburg?

Ondernemers komen o.a. met de volgende vragen en wensen bij Sportpsycholoog Tilburg: 

☆ Focus scherp krijgen en houden
☆ Persoonlijk fit blijven
☆ Minder stress
☆ Meer gedaan krijgen in minder tijd
☆ Meer discipline
☆ Beperkende patronen doorbreken
☆ Betere werk – privé balans 
☆ De beste versie van jezelf worden

Vind hier meer informatie over de werkwijze en tarieven.